Bedrijfsinformatie

Over ons

Arie van der Vliet Administratieve Diensten is sinds 1 januari 2009 gevestigd aan de Graaf van Lyndenlaan 25 te Barneveld.

De klantenkring is gevarieerd, het kantoor richt zich op alle soorten van ondernemingen, voor stichtingen, verenigingen en overige culturele instellingen worden ook administratieve diensten verzorgd. Het in gebruik zijnde administratiepakket beschikt over een module die uitermate geschikt is voor het voeren van administraties voor kerkgenootschappen en overige kerkelijke instanties.

Daarnaast bestaat de dienstverlening uit het verzorgen van belastingaangiften, het geven van fiscale adviezen en het aanbieden van secretariële ondersteuning in de ruimste zin van het woord.

Ook particulieren zijn bij mij aan het juiste adres met financiële en fiscale vragen. Arie van der Vliet Administratieve Diensten kenmerkt zich door een persoonlijke benadering van de cliënten. Het vakgebied waarin gewerkt wordt is breed; “laagdrempelig” en “persoonlijke contacten” zijn voor u en voor mij belangrijke begrippen.

Ook startende ondernemers kunnen bij mij uitstekend terecht. Er wordt dan ondersteuning geboden bij het opzetten van de administratie en bij de inschrijving bij de diverse instellingen, er kunnen dan ook prijsafspraken gemaakt worden voor de eerste jaren. De nieuwe cliënt komt dan niet voor verrassingen te staan.
Afstand is tegenwoordig geen probleem. Eén kennismakingsbezoek is vaak het begin van een jarenlange samenwerking.

Mocht U belangstelling hebben voor mijn dienstverlening of meer informatie willen hebben, dan kunt U, geheel vrijblijvend een afspraak met mij maken.